Használati utasítás


“AHIMSA CONCEPT JEWELLERY HASZNÁLATI UTASÍTÁS

 

Köszönjük, hogy az Ahimsa Concept Jewellery ékszereit választottad.

Fontosnak tartjuk, hogy sokáig tudd élvezni az ásványok szépségét és gyógyhatását ezért adunk az alábbi pontokban pár használati tippet, kérjük tekintsd ezt használati útmutatónak.

 

A nem megfelelően tárolt, tisztított, vagy hordott ékszerekért sajnos nem tudunk felelősséget vállalni, ezért kérjük, hogy kövesd az alábbi tanácsokat.

Minden Ahimsa Concept Jewellery ékszer féldrágakő és ásvány alapanyagból kézzel készül. Az ásványok természetükből kifolyólag nem egyformák, tehát akár az ékszeredben található alapanyagok eltérhetnek színükben és formájukban is egymástól. Pontosan innen fogod tudni, hogy a vásárolt ékszered nem tömegtermelésben keletkezett szintetikus anyag, hogy a színek és mintázatok akár elemenként is különbözhetnek. Ezek az anyagok nagyon kényes természetűek, fontos, hogy odafigyelj használatukra, tárolásukra viselés és nem viselés közben is.

 

Így tudod hosszú ideig megőrizni az Ahimsa Concept Jewellery Ékszeredet:

Fürdéshez, zuhanyzáshoz, mosogatáshoz kérjük vedd le az Ahimsa Concept Jewellery ékszeredet. Az ásványok a föld alatt keletkeznek, kérjük, közvetlen napfénynek tartósan ne tedd ki. Ha úgy érzed meg kell kicsit tisztítanod, sós vízben tedd, vegyszerrel sosem.

Ha szeretnéd energiával tölteni a holdfény alá tedd ki éjszakára. Ne fújj az ékszerre parfümöt vagy más testápoló szert. Ha nem hordod az ékszeredet tárold a vásárláskor kapott csomagolásban. Ne tedd ki közvetlen hő hatásának.”